Vakantie- en feestdagen 2020

  

Januari
Nieuwjaarsdag 1 januari
April
Goede vrijdag 10 April
1e paasdag 12 April
2e paasdag 13 April
Koningsdag 27 april
Mei/juni
Bevrijdingsdag 5 mei
Hemelvaartdag 21 mei
1e Pinksterdag 31 mei
2e Pinksterdag

1 juni

December

1e Kerstdag 25 december
2e Kerstdag

26 december

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij Eerlijk Dierenvoer! Eerlijk Dierenvoer is een webshop met een vast afhaalpunt in Bennekom. Wij werken momenteel alleen op afspraak, en hebben geen vaste openingstijden of inloopdagen. We zijn wel aan het kijken of dit in de toekomst mogelijk is. U kunt uw bestelling plaatsen via de webshop, mail of app, wij nemen dan z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken. U vind de locatie op de Heinrich Witteweg 1 in Bennekom. U kunt voor de deur parkeren. Wij verzoeken u vriendelijk om niet bij de buren te parkeren! De bel bevindt zich aan de zijkant van het huis. Pinnen is mogelijk. 

 

Bezorgen is mogelijk binnen een straal van 15 kilometer van het afhaalpunt in Bennekom. Per 1 januari 2020 hebben wij een bezorgdienst op de woensdag tussen 15.30 uur en 21.30 uur tegen een gunstig tarief. Op de overige dagen is bezorgen ook mogelijk, echter is het tarief dan hoger wegens een individuele rit. Bestellingen gedaan voor maandagavond 18.00 uur worden op woensdag in dezelfde week bezorgd. Bestellingen na maandag 18.00 uur worden in de week erna bezorgd. 

Vers vlees (diepvries) wordt niet verstuurd via de post!

Snacks, brokken en blikken worden wel verstuurd via TNT Post, tegen de standaardtarieven,€7,25 tot 23 kg in Nederland, €11 tot 23 kg naar België. Paketten tot 27 kilo zijn mogelijk tegen een toeslag. Helaas zijn wij geen “bol.com”, en kunnen wij niet garanderen dat de bestelling dezelfde dag nog wordt verstuurd. 

Let op: wij kunnen maximaal 30 kg versturen, dit is inclusief verpakkingsmaterialen. Zakken brokken van 15 kg kunnen derhalve alleen per zak verstuurd worden, aangevuld met andere producten tot maximaal 27 kg. Het versturen van twee zakken van 15 kg in 1 pakket is NIET mogelijk.